ΚΥΠΡΟΣ - ΑΗΚ: Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες βλάβες μετά την κακοκαιρία - Η μόνη περιοχή που παρουσιάζει πρόβλημα

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΗΚ: Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες βλάβες μετά την κακοκαιρία - Η μόνη περιοχή που παρουσιάζει πρόβλημα

Στην αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση που προκλήθηκαν τις πρωινές ώρες από την κακοκαιρία προχώρησαν τα συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) και η μόνη βλάβη που υπάρχει αυτή την στιγμή, είναι στην επαρχία Λευκωσίας, στην Ψημολόφου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου.

 
Στην Ψημολόφου, εξήγησε η κ. Παπαδοπούλου, αποκόπηκαν καλώδια ύστερα από κεραυνό.
 
«Είχαμε τρεις βλάβες στο δίκτυο μέσης τάσης στην Λακατάμια, Μαλλούντα, Αρχάγγελο, Έγκωμη. Βλάβες υπήρχαν το πρωί στους Αγίους Τριμυθιάς, Ανάγεια, Εργάτες Κλήρου, Παλιομέτοχο, Ψημολόφου και Τσέρι Από τις 4.30 το πρωί ήταν επί ποδός τα συνεργεία και αποκατάστησαν στο μεγαλύτερο ποσοστό των βλαβών την ηλεκτροδότηση», είπε.
 
Η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι «είχαν σημειωθεί αρκετές βλάβες τις πρωινές ώρες αλλά αυτή την στιγμή η μόνη βλάβη που έμεινε είναι στην Ψημολόφου».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE