Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Dixan Clean & Hygiene για υγιεινή καθαριότητα!

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Dixan Clean & Hygiene για υγιεινή καθαριότητα!

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ολοένα και περισσότερο ένα έντονο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές προς την παγκόσμια τάση της υγιεινής, την οποία προσπαθούν να ενσωματώνουν όσο περισσότερο μπορούν στην καθημερινότητα τους.

Η εταιρεία GPM – Henkel Ltd., επιθυμώντας να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, φέρνει στην κυπριακή αγορά ένα ακόμα καινοτόμο απορρυπαντικό για υγιεινή καθαριότητα στα ρούχα, με την γνωστή ποιότητα Dixan.

Το ολοκαίνουργιο Dixan Clean & Hygiene, εγγυάται ρούχα καθαρά και απαλλαγμένα από επίμονους λεκέδες. Η πρωτοποριακή σύνθεση του νέου απορρυπαντικού, διεισδύει σε βάθος στις ίνες των ρούχων, με αποτέλεσμα να απομακρύνει δραστικά τις ανεπιθύμητες ουσίες και τα σωματίδια εξασφαλίζοντας βαθιά καθαριότητα. Παράλληλα, χάρη στην εξειδικευμένη του τεχνολογία, το νέο Dixan Clean & Hygiene δεσμεύει τα μόρια κακοσμίας και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ένα εξαιρετικό άρωμα που απελευθερώνεται σταδιακά, ακόμα και μέρες μετά την πλύση.

Το νέο απορρυπαντικό Dixan αποτελεί την ιδανική λύση για το καταναλωτικό κοινό το οποίο επιθυμεί καθαρά και αστραφτερά ρούχα, γεμάτα λάμψη και φρεσκάδα και με ένα μοναδικό άρωμα που διαρκεί μέχρι και την επόμενη πλύση των ρούχων.

Η Henkel παρουσιάζοντας το Dixan Clean & Hygiene δείχνει ότι παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην καινοτομία των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά, με στόχο να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα ζωής των καταναλωτών.


Επιλέγουμε το νέο Dixan Clean & Hygiene
Γιατί υγιεινή και καθαριότητα πάνε μαζί!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE