ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του Χρύση Μιχαήλ για τον πανηγυρισμό του Σάσι και η λαχτάρα που πέρασε για Μαλεκκίδη

Η απάντηση του Χρύση Μιχαήλ για τον πανηγυρισμό του Σάσι και η λαχτάρα που πέρασε για Μαλεκκίδη

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα με 1-2, για τον πανηγυρισμό του Σάσι που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και για τον τραυματισμό του Μαλεκκίδη.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα, θα έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορεί να ανατρέψει αποτελέσματα. Ηια παράδειγμα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές με το ΑΠΟΕΛ. Δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που μπορεί να διεκδικεί κάτι μέχρι τέλους. Έχουμε πολύ καλή παρουσία με τις μεγάλες ομάδες. Βέβαια χάσαμε από Ομόνοια και ΑΕΛ. Είναι κάπως μοιρασμένα τα πράγματα. Εγώ παίρνω το σύνολο των δέκα αγώνων. Με εξαίρεση ένα ημίχρονο με την ΑΕΛ και όλο το παιχνίδι με την Πάφο, ήμασταν πολύ καλοί. Το είπα το καλοκαίρι, ότι θα πρέπει να κοιτάμε όλους τους αντίπαλους στα μάτια. Όταν αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες βρίσκεις πιο εύκολα ανοικτούς χώρους. Πρέπει να δουλέψουμε για να βρίσκουμε τρόπους και σε κλειστές άμυνες».

Για τον πανηγυρισμό του Ίσμαελ Σάσι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν: «Η απολογία του τα λέει όλα. Γνωρίζοντας τον, σε καμία περίπτωση, δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που πανηγύρισε έτσι. Είναι παιδιά που σέβονται το που βρίσκονται. Δεν περνά από το μυαλό μου να υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Κύπρο που σκέφτεται έτσι. Δεν ήταν πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο. Ο άνθρωπος εξήγησε γιατί πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο και είναι αλήθεια αυτά που είπε».

Για τον τραυματισμό του Μαλεκκίδη: «Φοβηθήκαμε όλοι με τον τραυματισμό του. Έκανε εξετάσεις και ευτυχώς είναι κάτι ασήμαντο και θα ξεπεραστεί σε μία εβδομάδα».

The post Η απάντηση του Χρύση Μιχαήλ για τον πανηγυρισμό του Σάσι και η λαχτάρα που πέρασε για Μαλεκκίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου σήμερα ο Νεκτάριος - Μαζί του ακόμη ένα πρόσωπο για την οικονομική πτυχή

Φόνος στην Πέγεια - Έπεσε νεκρός 43χρονος από πυροβολισμούς - Χειροπέδες σε 50χρονο

Καιρός: Αραιή σκόνη και πολλά μποφόρ στο μενού - Πέφτει για να ανέβει πάλι η θερμοκρασία

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω στη Eurovision»

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Οικιακή κατανάλωση: Ποια τα επίπεδα τιμών στην Κύπρο για το 2023– Τι ισχύει για αλκοόλ, καπνό, και ένδυση στην ΕΕ



Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

Για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μια λεκτική αντιπαράθεση διεπράχθη το φονικό στην Πέγεια με θύμα 43χρονο και φερόμενο δράστη 50χρονο σύζυγο της αδερφής του θύματος, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top