Αντρέας Μικρούτσικος: Απαντά γιατί δεν έγινε αποχώρηση από το Big Brother

Αντρέας Μικρούτσικος: Απαντά γιατί δεν έγινε αποχώρηση από το Big Brother

Ο Αντρέας Μικρούτσικος απάντησε σε όλες τις απορίες της Άννας Ζηρδέλη από το Πρωινό, για το Big Brother…

«Δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η Άννα Μαρία με την Ραμόνα για τον Θέμη για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας.  Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο παιδί που δεν έχει στρατηγική. Ίσως ο Ζακ να μην έχει στρατηγική γιατί τον βλέπω σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μια γλώσσα λογικής. Και στη Ραΐσα δεν είδα στρατηγική.

Περισσότερο μπορεί τα ΜΜΕ να πιέσουν τον Κεχαγιά και τη Σοφία να γίνουν ζευγάρι, παρά η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων. Νομίζω ότι όταν βγουν έξω ο καθένας θα έχει τη ζωή του. Μπορεί να κάνουν καριέρα ζευγαριού.

Δεν έγινε αποχώρηση στο τελευταίο live για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων, με 5 παίκτες να διαγωνίζονται. θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 παίκτες. Είναι πιο στρογγυλό να είναι 5″, ανέφερε ο Αντρέας Μικρούτσικος.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE