ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
«Δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η Άννα Μαρία με την Ραμόνα για τον Θέμη για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας. Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο παιδί που δεν έχει στρατηγική. Ίσως ο Ζακ να μην έχει στρατηγική γιατί τον βλέπω σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μια γλώσσα λογικής. Και στη Ραΐσα δεν είδα στρατηγική.
Περισσότερο μπορεί τα ΜΜΕ να πιέσουν τον Κεχαγιά και τη Σοφία να γίνουν ζευγάρι, παρά η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων. Νομίζω ότι όταν βγουν έξω ο καθένας θα έχει τη ζωή του. Μπορεί να κάνουν καριέρα ζευγαριού.
Δεν έγινε αποχώρηση στο τελευταίο live για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων, με 5 παίκτες να διαγωνίζονται. θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 παίκτες. Είναι πιο στρογγυλό να είναι 5″, ανέφερε ο Αντρέας Μικρούτσικος.
]]>
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις