Ο κορωνοϊός ΕΜΠΟΔΙΟ για Νσούε και… ΕΚΤΟΣ – «Πολύ θυμωμένος…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο κορωνοϊός ΕΜΠΟΔΙΟ για Νσούε και… ΕΚΤΟΣ – «Πολύ θυμωμένος…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ, Εμίλιο Νσούε, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του, Ισημερινής Γουινέας, ελέω της πανδημίας με τον κορωνοϊό.

«Είμαι πολύ λυπημένος και πολύ θυμωμένος που δεν μπορώ να βοηθήσω στα δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια λόγω αυτής της κατάστασης. Έχω προσπαθήσει με όλους τους νόμιμους τρόπους για να μου δοθεί η άδεια να φύγω από την Κύπρο, χωρίς αποτέλεσμα. Όμως μερικές φορές στη ζωή υπερισχύουν ισχυρότερες δυνάμεις. Εύχομαι καλή τύχη στην Εθνική μου ομάδα. Θα στέλνω τη στήριξη μου στους αδερφούς μου από εδώ. Ζητώ συγγνώμη από λαό της Γουινέας, από φίλους και οικογένεια που λόγω αυτού που ανέφερα πιο πάνω πρέπει να μείνω με την ομάδα μου» έγραψε ο Νσούε αναρτώντας και την επιστολή, ότι λόγω προβλήματος κορωνοϊού στην Κύπρο δεν μπορεί να πάρει σχετική άδεια για να… πετάξει και να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τους αγώνες κόντρα στη Λιβυή, 11 και 15 Νοεμβρίου.

Η ανάρτηση Νσούε:

The post Ο κορωνοϊός ΕΜΠΟΔΙΟ για Νσούε και… ΕΚΤΟΣ – «Πολύ θυμωμένος…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE