Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.
Συγκεκριμένα ο τηλεθεατής, αφού ανέφερε την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο τόσο ο κύριος Παρούτης όσο και η συνάδελφος Στέλλα Σάββα δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα.
Οι δύο παρουσιαστές προσπάθησαν να εξηγήσουν τους λόγους, ωστόσο ο τηλεθεατής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε και ζήτησε να μάθει αν και ο κινηματογραφιστής φορά την προστατευτική μάσκα.
Το ύφος όμως του κύριου Γιώργου από τη Λεμεσό, εξόργισε τον Σωτήρη Παρούτη που του έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας με αυστηρό ύφος: 'Αυτό το θέμα να τελειώσει...'
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




