Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας του Ερμή!

Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας του Ερμή!

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής για τις κάρτες διαρκείας της ομάδας ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ!

Αναλυτικά: 

Λόγω της αυξημένης ζήτησης δωρεάν εισιτηρίων ενόψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακή 3/5/2015 ΕΡΜΗΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, αλλά και λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων που έχει το σωματείο μας την περίοδο αυτή ελέω κριτηρίων, το Δ. Συμβούλιο ανακοινώνει τα πιο κάτω:

1) Οι κάρτες διαρκείας που έχουν εκδοθεί για την περίοδο 2014 – 2015 είτε αυτές δόθηκαν δωρεάν είτε επί πληρωμή δεν θα ισχύουν για τους 2 εναπομείναντες αγώνες με ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΑΠΟΕΛ.

2) Δεν θα δοθούν δωρεάν προσκλήσεις παρά μόνο σε όσα άτομα ή εταιρείες έχουμε συμβατικές υποχρεώσεις και σε συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες.

Όπως αντιλαμβάνεστε το σωματείο μας ζητά την οικονομική στήριξη από τους φίλους και οπαδούς του απλά αγοράζοντας εισιτήριο εισόδου στους 2 αυτούς τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Ευελπιστούμε ότι ένα σωματείο όπως το δικό μας που δεν κάνει εράνους, δεν βάζει καπέλα στα εισιτήρια, δεν πωλεί λαχνούς κτλ θα τύχει της κατανόησης και της υποστήριξης της μιας και μοναδικής φοράς, τουλάχιστον για φέτος, που το ζήτησε. ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Tenstorrent ιδρύει γραφείο στην Κύπρο - Επαφές ΠτΔ με τεχνολογικούς κολοσσούς

Η Tenstorrent ιδρύει γραφείο στην Κύπρο - Επαφές ΠτΔ με τεχνολογικούς κολοσσούς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tenstorrent, Jim Keller, ανακοίνωσε την πρόθεση της εταιρείας να ιδρύσει γραφείο και να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE