«ΒΟΥΙΖΕΙ» ο τόπος για Τρισκόφσκι!

«ΒΟΥΙΖΕΙ» ο τόπος για Τρισκόφσκι!

Τις τελευταίες ώρες ακούγονται έντονα φήμες ότι ο Τρισκόφσκι θα… μετακομίσει στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, στις ποδοσφαιρικές «πιάτσες», λένε πως η Ομόνοια θα κάνει πρόταση τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ για απόκτηση του Σκοπιανού επιθετικού.

Ένας που ξέρει καλά τι σημαίνει αυτό, είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, με την Ομόνοια να τον «βάζει στον στόχο» από… νωρίς ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Είναι ένα από τα πρώτα κανόνια των τελευταίων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος φορ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Π.Χ. 

The post «ΒΟΥΙΖΕΙ» ο τόπος για Τρισκόφσκι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE