ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσε η αστυνομία με πλαστά χαρτονομίσματα και παράνομες ουσίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσε η αστυνομία με πλαστά χαρτονομίσματα και παράνομες ουσίες

Μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν να ανταποκριθούν την Τετάρτη (11/11) τα ξημερώματα σε περιστατικό στη Λευκωσία, μετά από πληροφορία, ότι νεαρός άντρας προκαλούσε ανησυχία.

 

Τα μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα 23χρονο, ο οποίος ανέφερε, ότι κατείχε πλαστά χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που έγινε σε τσάντα που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκαν μέσα σε φακέλους, 67 χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία φαίνεται να είναι πλαστά, καθώς επίσης και τρία γραμμάρια κάνναβης.

Ο 23χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκαν ακόμη 23 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και άλλα 9 των 20, καθώς επίσης και 8 φυτά κάνναβης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE