Ευχαρίστησε από το κρεβάτι του πόνου!

Ευχαρίστησε από το κρεβάτι του πόνου!

«Ευχαριστώ Τόμας Ντε Βινσέντι. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Καταπληκτικό. Πάμε», σχολίασε στο Twitter ο Ούρκο Πάρντο όταν του αφιέρωσαν οι Ντε Βιντσέντι και οι συμπαίχτες του το γκολ με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Αργεντινός στον πανηγυρισμό του πήρε την φανέλα  από τον πάγκο με τον αριθμό 78 και αφιέρωσε τον γκολ στον Πάρντο που ως γνωστό χάνει τη σεζόν λόγω τραυματισμούς. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE