Ευχαρίστησε από το κρεβάτι του πόνου!

Ευχαρίστησε από το κρεβάτι του πόνου!

«Ευχαριστώ Τόμας Ντε Βινσέντι. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Καταπληκτικό. Πάμε», σχολίασε στο Twitter ο Ούρκο Πάρντο όταν του αφιέρωσαν οι Ντε Βιντσέντι και οι συμπαίχτες του το γκολ με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Αργεντινός στον πανηγυρισμό του πήρε την φανέλα  από τον πάγκο με τον αριθμό 78 και αφιέρωσε τον γκολ στον Πάρντο που ως γνωστό χάνει τη σεζόν λόγω τραυματισμούς. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE