Ανοίγει τον ασκό του αιόλου ο Μυλωνάς για κύκλωμα παράνομης μετανάστευσης, τρομοκρατών και ΜΚΟ - Παρέδωσε στοιχεία - VIDEO
11.11.2020 - 13:48
Συνάντηση μισής ώρα είχε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς με την υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, όπου και τις παρέδωσε έγγραφα και στοιχεία για παράνομη παραμονή μεταναστών, εμπλοκή ΜΚΟ και τρομοκρατικών οργανώσεων.
Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ALPHA, o κ. Μυλωνάς παρέδωσε έγγραφα και σχετικές καταγγελίες για παράνομη παραμονή μεταναστών οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις με την ανοχή ή ακόμη και μέσω χρηματισμού από δημόσιους λειτουργούς.
Η παρανομία αυτή γίνεται με την βοήθεια μερικών ΜΚΟ.
Ερωτηθείς γιατί στην Υπουργό Δικαιοσύνης, είπε πως επέλεξε να υποβάλλει τα στοιχεία στην υπ. Δικαιοσύνης η οποία θα τα προωθήσει στον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση της πολύ σημαντικής απόφασης.
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.