Αρνητικό το τεστ του Ελληνα ΥΠΕΞ για τον κορωνοϊό

Αρνητικό το τεστ του Ελληνα ΥΠΕΞ για τον κορωνοϊό

Με ανάρτησή του στο Twitter o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε ότι το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε είναι αρνητικό.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και ως εκ τούτου τέθηκε σε προληπτική καραντίνα.

Με τη νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Δένδιας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον, που εκφράστηκε για την υγεία του και ενημερώνει ότι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ θα παραμείνει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

«Ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα, αλλά το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκα ήταν αρνητικό και σύμφωνα με αυτό δεν έχω προσβληθεί από τον Covid-19. Θα  παραμείνω σε “καραντίνα” για προληπτικούς λόγους», αναφέρει η ανάρτηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.