Η συγκινητική κίνηση για τους δύο Ομονοιάτες που «έφυγαν» νωρίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκινητική κίνηση για τους δύο Ομονοιάτες που «έφυγαν» νωρίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα από την επίσημη Ομόνοια, για την αιμοδοσία που διοργανώνει ο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού, εις μνήμη δύο οπαδών του “τριφυλλιού” που “έφυγαν” από τη ζωή.

Αναλυτικά:

«Πληροφορίες για την αιμοδοσία που διοργανώνει το ΣΥ.ΦΙ. ΛΕΜΕΣΟΥ εις μνήμη του Παναγιώτη Χριστοφόρου και του Ανδρέα Καϊμη….δύο ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που δυστυχώς μας άφησαν νωρίς.

Σάββατο 28/11/2020 09:00-13:00 Σύλλογος “Πρόοδος” στη Λεμεσό.

Στηρίζουμε όλοι την αιμοδοσία.

Προσφέρουμε αίμα, χαρίζουμε ζωή!».

The post Η συγκινητική κίνηση για τους δύο Ομονοιάτες που «έφυγαν» νωρίς (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE