«ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» για τον Κεραυνό απέναντι στην ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

«ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» για τον Κεραυνό απέναντι στην ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Την πέμπτη του νίκη πέτυχε ο Κεραυνός, κερδίζοντας εντός έδρας με 87-63 την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Όντερ Γουίλιαμσον με 16 πόντους (11 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).

Μέχρι τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (17-12), με τον Κεραυνό που είχε το προβάδισμα από την αρχή, με οκτώ πόντους στο φινάλε να δημιουργεί διαφορά με διψήφιο αριθμό (25-14).

Οι δύο βολές του Φέργκιουσον στα αρχικά στάδια του δεύτερου δεκαλέπτου έριξαν τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό (25-16), όμως το δίποντο του Κινγκ την επανέφερε στους 11 (27-16) και εκ τότε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (46-32) οι γηπεδούχοι κράτησαν διαφορά ασφαλείας απέναντι στους «γαλαζοκιτρίνους».

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Στροβόλου άνοιξε ακόμη περισσότερο την ψαλίδα, ολοκληρώνοντας την περίοδο αυτή μπροστά με 25 πόντους (72-47).

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το μοναδικό στο οποίο πέτυχε περισσότερους πόντους η ομάδα της Λεμεσού, 16 έναντι 15 του Κεραυνού, κι απλά μείωσε κατά έναν πόντο το σκορ, με το ροζ φύλλο να καταλήγει στους «ερυθροκίτρινους» με αποτέλεσμα 87-63.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-14, 46-32, 72-47, 87-63.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Μιχαήλ 16 (2), Στυλιανού 22 (2), Ροζέλ 3 (1), Κορωνίδης, Γουίλιαμσον 16, Γιαξής, Κινγκ 8, Παπαδημητρίου, Ρόρι 9 (1), Θεοχαρίδης, Ραζής 13 (2).

ΑΕΛ (Δημήτρης Σαρίκας): Γκάντια-Ρόσα 2, Μονιάτης, Άπολγουάιτ 26, Φέργκιουσον 10 (1), Ζντράβιτς 16 (2), Παπαϊωάννου, Τομπάζος 8 (2), Πιττάκας 1.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: cbf.basketball

The post «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» για τον Κεραυνό απέναντι στην ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE