ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελία 37 πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελία 37 πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19

Στην καταγγελία 37 πολιτών και ενός υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο (11/11-12/11).



Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε τις 06:00 το πρωί διενεργήθηκαν συνολικά 2.010 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία η Αστυνομία διενήργησε 135 έλεγχους και εξέδωσε πρόστιμα σε 2 πολίτες για παραβίαση των μέτρων, ενώ στη Λεμεσό έγιναν καταγγελίες 13 πολιτών έπειτα από 593 ελέγχους.

Στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 327 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 1 υποστατικό, ενώ στην Πάφο έγιναν καταγγελίες 9 ατόμων και 1 υποστατικού έπειτα από 416 ελέγχους.

Στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 6 άτομα έπειτα από 391 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 61 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες.

Τέλος η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 87 ελέγχους χωρίς να προβεί σε καταγγελία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE