Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

 Τον Οκτώβριο του 2020, μέσω αλληλογραφίας ενημερώθηκε η Interpol Λευκωσίας, για εκζητούμενο πρόσωπο, το οποίο καταζητείτο βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, από τις Αρχές της Σλοβακίας, για υπόθεση απάτης.

 

Στις 13/10/2020, το εκζητούμενο πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στην Κύπρο βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος. Ακολούθως, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του 29χρονου και στις 11/11/2020, παραδόθηκε σε μέλη των Αρχών της Σλοβακίας που ήρθαν στην Κύπρο, τα οποία και αναχώρησαν από τη Δημοκρατία μαζί με το εκζητούμενο πρόσωπο την ίδια ημέρα.

Τον συντονισμό της συνεργασίας και επικοινωνίας με τις Αρχές της Σλοβακίας είχε διεξάγει η Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE