ΚΥΠΡΟΣ- LOCKDOWN: Το πλάνο της Αστυνομίας για να «σφραγίσουν» Λεμεσό – Πάφο –Ακόμα και στρατός στους δρόμους

ΚΥΠΡΟΣ- LOCKDOWN: Το πλάνο της Αστυνομίας για να «σφραγίσουν» Λεμεσό – Πάφο –Ακόμα και στρατός στους δρόμους

«Κόκκινος συναγερμός» σήμανε στις αρμόδιες Αρχές μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων ιδιαίτερα σε Λεμεσό και Πάφου. Ήδη η Αστυνομία επεξεργάζεται συγκεκριμένο πλάνο, με σκοπό να τηρηθούν τα όσα τα διατάγματα θα προνοούν.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ανέφερε ότι υπάρχει σχεδιασμός και καταρτισμός πλάνου ώστε να μην γίνονται διακινήσεις από και προς των δύο πόλεων, με σκοπό τη συμμόρφωση των πολιτών με τα διατάγματα και όχι τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον κ. Αντρέου θα συνδράμει και η Εθνική Φρουρά μέλη της οποίας θα βοηθήσουν στην επιτήρηση και τον έλεγχο των διαταγμάτων.

«Από σήμερα το βράδυ ( Πέμπτη 12/11) θα υπάρχουν 9 σημεία ελέγχου σε παγκύπρια βάση για την αποκοπή των δρόμων στις περιοχές αυτές που θα εφαρμοστούν τα διατάγματα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ενώ συμπλήρωσε πως σε συγκεκριμένους δρόμους θα το τοποθετηθούν πλαστικές μπάρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE