Φωνές, παράπονα, διαμαρτυρίες για αυτά...

Φωνές, παράπονα, διαμαρτυρίες για αυτά...

Έντονα τα παράπονα από πλευράς Απόλλωνα για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς και τις υποδείξεις των βοηθών του.

Ο Απόλλωνας «φωνάζει» για αρκετές φάσεις τις οποίες θεωρεί πως αυτές έκριναν και το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλωνας διαμαρτύρεται για την πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος όπου ήρθε και το γκολ της ΑΕΛ.  Στο 47ο λεπτό αντί να δοθεί πλάγιο άουτ για τον Απόλλωνα, η μπάλα δίδεται στην ΑΕΚ μιας και φάνηκε ότι η μπάλα φεύγει άουτ από τα πόδια του Βάντερ.  Το πλάγιο εκτελείται γρήγορα από τους γηπεδούχους και έρχεται το γκολ από το Μυτίδη.

Επόμενη φάση που ο Απόλλωνας δικαίως φωνάζει είναι αυτή του 71ου λεπτού στο γκολ που λανθασμένα ακυρώθηκε του Χούγκο Λόπεζ από υπόδειξη του πρώτου βοηθού διαιτητή για οφ σάιντ.

Λίγο αργότερα λανθασμένη υπόδειξη από τον ίδιο βοηθό διαιτητή για οφ σάιντ στον Παπουλή.

Στο 54ο λεπτό ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Παπουλή από μαρκάρισμα του Ορτίθ.

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα για την αποβολή Σανγκόι ενώ θα μπορούσε νωρίτερα κόκκινη κάρτα στο Χαραλάμπους σε φάουλ στον Αργεντίνο επιθετικό του Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE