Το ερωτικό sms Κύπριας παρουσιάστριας σε… παντρεμένο Βουλευτή!

Το ερωτικό sms Κύπριας παρουσιάστριας σε… παντρεμένο Βουλευτή!

DATA[

«Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια από την είδηση που θέλει Κύπρια -δεσμευμένη-παρουσιάστρια να έχει στείλει sms ερωτικού περιεχομένου σε Βουλευτή, ο οποίος τυγχάνει να είναι… παντρεμένος!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο LifenewsCy, η παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, φέρεται να έστειλε προσωπικό μήνυμα στον πολιτικό, στα πλαίσια της επικοινωνίας που έχουν λόγω της επικαιρότητας. Η ίδια, θεωρώντας προφανώς ότι έχει αναπτύξει μία παραπάνω από καθαρά επαγγελματική σχέση μαζί του, του έστειλε ένα άκρως κολακευτικό μήνυμα στα πλαίσια του «πεσίματος»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο sms διέρρευσε από κινητό σε κινητό, με αποτέλεσμα να έχει μαθευτεί, τόσο στον κύκλο του βουλευτή, όσο και στο κανάλι που εργάζεται η παρουσιάστρια.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE