ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Πέμπτη 12/11 – Μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Πέμπτη 12/11 – Μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών

Aνακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας για τα κρούσματα του κορωνοϊού την Πέμπτη 12/11.

Aνακοινώνεται ο θάνατος ακόμη ενός άντρα ασθενούς με COVID-19, ηλικίας 86 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Η τελική αιτία θανάτου αποδίδεται στη νόσο COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 34, 21 άντρες (62%) και 13 γυναίκες (38%), με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.

 

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 2,891 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 185 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Πέμπτη 12/11 – Μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE