ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άναψε «ΦΩΤΙΕΣ»: «Ο Ράμος είναι εκτός Ρεάλ Μαδρίτης κατά 80%»

Άναψε «ΦΩΤΙΕΣ»: «Ο Ράμος είναι εκτός Ρεάλ Μαδρίτης κατά 80%»

Την εκτίμηση πως ο Σέρχιο Ράμος διάγει -βάσει πιθανοτήτων- την τελευταία του σεζόν με τη φανέλα της Ρέαλ Μαδρίτης και ότι θα αποχωρήσει από αυτήν το καλοκαίρι, εξέφρασε σε συνέντευξή του ένας εκ των πιο στενών φίλων του κάπτεν των μερένγκες.

Αν και οδεύουμε σιγά σιγά προς την έναρξη του χειμώνα, ο Κριστομπάλ Σορία φρόντισε να ανάψει φωτιές στους οπαδούς της Ρεάλ. Δεν χρειάστηκε μάλιστα να προσπαθήσει ιδιαίτερα αφού μία αναφορά αρκούσε.

Αναφορά στον Σέρχιο Ράμος και στις διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ για την υπογραφή νέου συμβολαίου και οι οποίες έχουν κολλήσει, με τον επιστήθιο φίλο του εμβληματικού αρχηγού των μερένγκες να υποστηρίζει πως το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ο Ράμος από την Ρεάλ στο φινάλε της σεζόν.

“Γνωρίζω την ψύχωση του Σέρχιο, θέλει να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τον βλέπω περισσότερο εκτός ομάδας παρά εντός. Ποσοστά; Για μένα είναι 20% οι πιθανότητες να μείνει και 80% να φύγει”, τόνισε κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην τηλεοπτική εκπομπή “El chiringuito”, και συμπλήρωσε:

“Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως ο Σέρχιο Ράμος θα είναι ελεύθερος να υπογράψει για μία άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα σε 48 ημέρες από τώρα.

Αυτό είναι κάτι το εκπληκτικό γιατί μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις οι αθλητικές επιδόσεις του. Σήμερα είναι πιο δυνατός από την εποχή που ήταν 25 ετών”.

Σημειώνεται πως το υπάρχον συμβόλαιο ο 34χρονος Ισπανός διεθνής στόπερ κερδίζει ετησίως το ποσό των 11.700.000 ευρώ, με την Ρεάλ να επιθυμεί από την πλευρά να προχωρήσει σε μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους λόγω του γεγονότος πως έχει αυτή την πολιτική για παίκτες που είναι 30+ και τον Ράμος να επιθυμεί μεν να παραμείνει αλλά υπογράφοντας συμβόλαιο με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του ενός έτους.

Πηγή: Sport24.gr

The post Άναψε «ΦΩΤΙΕΣ»: «Ο Ράμος είναι εκτός Ρεάλ Μαδρίτης κατά 80%» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top