«Χώρισε» το δίδυμο Λανγκ-Σάλαϊ – Ένας βασικός, ένας πάγκο

«Χώρισε» το δίδυμο Λανγκ-Σάλαϊ – Ένας βασικός, ένας πάγκο

Στην ενδεκάδα της Ουγγαρίας για τον αγώνα στη Βουδαπέστη ενάντια στην Ισλανδία για μια θέση στο Euro 2020 βρίσκεται ο Αττίλα Σάλαϊ του Απόλλωνα σε αυτό τον κρίσιμο και συνάμα μεγάλο αγώνα.

Ο αμυντικός της Ομόνοιας, Άνταμ Λανγκ έμεινε στον πάγκο.

****************************
A: Ουγγαρία – Ισλανδία (21:45)
Ο Άνταμ Λανγκ της Ομόνοιας και ο Ατίλα Σάλαϊ είναι στην αποστολή των Μαγυάρων στον τελικό κόντρα στην Ισλανδία, εκεί όπου θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα τελικά του Euro 2020.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Άνταμ Λανγκ θεωρείται βασικός στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας ενώ μέσα στο 2020 μονιμοποιήθηκε και ο 22χρονος Ατίλα Σάλαι. Ο Λανγκ φέτος έπαιξε στα 4 από τα 5 ματς των Μαγυάρων ενώ ο Σάλαϊ σε όλα.

The post «Χώρισε» το δίδυμο Λανγκ-Σάλαϊ – Ένας βασικός, ένας πάγκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.