ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετυχημένη «πρόβα» για Αγγλία

Πετυχημένη «πρόβα» για Αγγλία

Με άνεση, η Αγγλία νίκησε 3-0 το Έιρε στο Λονδίνο σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει των δύο αναμετρήσεων του Nations League με Βέλγιο την Κυριακή και Ισλανδία την ερχόμενη Τετάρτη αντίστοιχα.

Με πολλές αλλαγές και πολλούς αναπληρωματικούς, η Αγγλία νίκησε το γειτονικό Έϊρε 3-0 στο Λονδίνο σε φιλικό μας για την καλύτερη προετοιμασία των «τριών λιονταριών» για τα ματς του Nations league κόντρα σε Βέλγο και Ισλανδία Κυριακή και Τετάρτη αντίστοιχα.

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τους αναπληρωματικούς του έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε.

Ο Μαγκουάιρ στο 16’ έκανε το 1-0 απο τη σέντρα του Ουίνγκς, ο Σάντσο στο 31’ το 2-0 μετά την προσπάθεια του Γκρίλις για να έρθει το πέναλτι του Κάλβερτ-Λιούιν στο 56’ να «σφραγίσει» τη νίκη των γηπεδούχων.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πετυχημένη «πρόβα» για Αγγλία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top