ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' στην οικία 36χρονου- Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του- Χειροπέδες και σε 41χρονο φίλο του

ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' στην οικία 36χρονου- Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του- Χειροπέδες και σε 41χρονο φίλο του

Μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν το απόγευμα της Πέμπτης 12/11 έρευνα στην οικία 36χρονου στην Πάφο. Κατά την έρευνα ανευρέθηκε αριθμός κλειδιών οχημάτων, για το οποία ο 36χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο 41χρονου, ο οποίος κατά τον χρόνο της έρευνας βρισκόταν εντός της οικίας του 36χρονου, ανευρέθηκαν διάφορα εργαλεία και αριθμός βιβλίων, για τα οποία επίσης ο 41χρονος δεν ήταν σε θέση δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 36χρονος, ανευρέθηκε μια δεντροκοπτική μηχανή και μια μπαταρία αυτοκινήτου, για τα οποία δεν έδωσε εξηγήσεις για την προέλευσή τους. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε το αυτοκίνητο, άνηκε σε άλλο όχημα ίδιας μάρκας, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 20/10/2020. Επίσης, διαπιστώθηκε, ότι οι πινακίδες εγγραφής του αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα.

Σε έλεγχο που έγινε σε δεύτερο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 36χρονος, ανευρέθηκαν δύο ζεύγη πινακίδων εγγραφής  οχημάτων, ενώ διαπιστώθηκε, ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε, άνηκε σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και τύπου, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 10/11/2020. 

Το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν τήρησε την υπόσχεσή του για αντίποινα σε αμερικανικές βάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE