Τα πήρε ΑΣΧΗΜΑ ο Μέσι: «Μας έχεις γ@@@@σει δύο φορές!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πήρε ΑΣΧΗΜΑ ο Μέσι: «Μας έχεις γ@@@@σει δύο φορές!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα… πήρε άσχημα ο Λιονέλ Μέσι με τον διαιτητή του αγώνα της Αργεντινής με την Παραγουάη.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής με τους «μπιανκοσελέστε» να έχουν πολλά παράπονα από τον Βραζιλιάνο διαιτητή Ράφαελ Κλάους

Κι αυτό διότι ακύρωσε γκολ του Μέσι στο 58ο λεπτό, ύστερα από χρήση VAR, για φάουλ του Νίκο Γκονσάλες στον Άνχελ Ρομέρο στην αρχή της φάσης και συγκεκριμένα 27 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Η απόφαση του Βραζιλιάνου διαιτητή προκάλεσε την αντίδραση του Μέσι, ο οποίος τον πλησίασε και του είπε οργισμένος:

«Μας έχεις γαμ@@ει δύο φορές». Πέρα από τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, οι γηπεδούχοι θεωρούν πως δεν υπήρχε και περίπτωση πέναλτι στο 0-1 της Παραγουαής.

sdna.gr

The post Τα πήρε ΑΣΧΗΜΑ ο Μέσι: «Μας έχεις γ@@@@σει δύο φορές!» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE