ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν στην Τηλλυρία για επαναφορά από ψευδοκράτος υποχρέωσης τεστ Covid-19 κάθε 72 ώρες

Αντιδρούν στην Τηλλυρία για επαναφορά από ψευδοκράτος υποχρέωσης τεστ Covid-19 κάθε 72 ώρες

Αντιδράσεις προκαλεί στην περιοχή Τηλλυρίας, η απόφαση του ψευδοκράτους να επαναφέρει ως προαπαιτούμενο της διέλευσης μέσω του οδοφράγματος Λιμνίτη, αρνητικό τεστ κορωνοϊού 72 ωρών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Νίκος Κλέανθους δήλωσε πως χθες συνομίλησε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο, ο οποίος τού ανέφερε πως θα επιληφθεί του θέματος και θα τους ενημερώσει.

Η απόφαση αυτή, είπε ο κ. Κλεάνθους, απομονώνει τους κατοίκους στην περιοχή, αφού ήδη λαμβάνονται μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας ανάμεσα στις επαρχίες για περιορισμό της πανδημίας COVID- 19. Ο κόσμος είπε, είναι σε απόγνωση αναφέροντας πως δεν υπάρχουν λόγια αυτή την στιγμή να περιγράψει τα αισθήματα των κατοίκων της ακριτικής περιοχής Τηλλυρίας. Η κατάσταση αυτή είπε συνεχίζεται από το 1964 και η περιοχή είναι ξεχασμένη από όλους και όλα.

Συνεχίζοντας, ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Τηλλυρίας ανέφερε πως με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, από τις 12:00 το μεσημέρι θα λειτουργεί σημείο ελέγχου στον δρόμο Παχυάμμου – Κάτω Πύργου και θα απαγορεύεται η διέλευση προς την Πάφο όσων δεν κατέχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Δυστυχώς, είπε, για ακόμη μια φορά επαναλαμβάνεται η ιστορία, σημειώνοντας πως οι κάτοικοι @κουράστηκαν να κάνουν τους ήρωες".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διάνοιξης των οδοφραγμάτων Πύργου, Λιμνίτη, Κοκκίνων, Ανδρέας Καρός ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι μέχρι σήμερα διέρχονταν οι κάτοικοι της περιοχής με ένα τεστ COVID- 19 ενώ δυστυχώς τώρα ζητούν κάθε 72 ώρες, με αποτέλεσμα το κόστος να είναι μεγάλο.

Ο κ. Καρός ανέφερε πως ως έχει η περιοχή είναι απομονωμένη και από την μια και από την άλλη πλευρά. Ζήτησε επίσης όπως γίνει διευθέτηση είτε με την διενέργεια δωρεάν δειγματοληψίας των κατοίκων της περιοχής ή με διαβήματα για διαφοροποίηση της απόφασης του κατοχικού καθεστώτος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top