Οι τοποθετήσεις του προσώπου του ντέρμπι...

Οι τοποθετήσεις του προσώπου του ντέρμπι...

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (66-77) κι ανέφερε πως δεν μετανιώνει για την κίνησή του, αλλά θα έπρεπε να μετανιώνουν όσοι βρίζουν οικογένειες και παιδιά.

 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι: «Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, αυτό που παίζουμε όλη τη χρονιά. Είχαμε συγκέντρωση και πλάνο. Ο κόουτς μας ετοίμασε καταπληκτικά γι' άλλη μια φορά.

 

Χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού κι ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο».

 

Για την επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς εκείνον: «Δεν κατάλαβα την επίθεση. Μου είπαν και μου έδειξαν πράγματα που δε θέλω να συζητήσω».

 

Για την ενέργειά του: «Δεν έβρισα κανένα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ακούω πάρα πολλά και πάνω στην ένταση της στιγμής έκανα ο, τι έκανα. Δεν έθιξα κανέναν».

 

Σε ερώτηση για το αν μετανιώνει αποκρίθηκε: «Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά, όχι εγώ».

 

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.