Ολγκίν: «Δέσμευση των ηγετών για πρόοδο, όχι του ΟΗΕ» - Πώς απαντά η Κυβέρνηση
Με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδη, το πρωί της Παρασκευής.
Το περιστατικό συνέβη στην Λεμεσό γύρω στις 11:30 το πρώι της Παρασκευής (13/11) και έγινε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία από τον χτυπημένο παραπονούμενο και τον ανιψιό του.
Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε από τον ανιψιό του αιμόφυρτος, αφού άκουσε φασαρία και βγήκε στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει.
Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο και έφθασε στη σκηνή η Αστυνομία.
Ο αιμόφυρτος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο. Κρατήθηκε για προληπτική νοσηλεία.
Κατόπιν εξασφάλισης μαρτυριών, η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικά εντάλματα σύλληψης και αναζητεί δύο πρόσωπα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις