Σταύρος Ζαλμάς : Ο «θάνατος» του γνωστού ηθοποιού

Σταύρος Ζαλμάς : Ο «θάνατος» του γνωστού ηθοποιού

DATA[

Θύμα ψευδών δημοσιευμάτων έπεσε ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, τον οποίο τον «πέθαναν» πριν την ώρα του. Αυτό αποκάλυψε, ο επίσης ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας μετά την επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Ζαλμά.

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διαψεύδοντας την είδηση.

«Απαράδεκτες φήμες κυκλοφορούν περί θανάτου του αγαπημένου Σταύρου Ζαλμά. Έλεος. Τώρα μιλούσα μαζί του. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες τέτοιες φάρσες είναι εκτός ηθικής. Ντροπή» έγραψε.

Να επισημάνουμε, ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Σταύρου Ζαλμά πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.