ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για πότε το ΒΛΕΠΕΙ να αγωνιστεί σε Κυπριακή ομάδα ο Κάστανος – Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ του για Κύπριους παίκτες

Για πότε το ΒΛΕΠΕΙ να αγωνιστεί σε Κυπριακή ομάδα ο Κάστανος – Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ του για Κύπριους παίκτες

Εδώ και χρόνια συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ιταλία ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Κάστανος, και από ότι φαίνεται δεν λογαριάζει να επιστρέψει στα γήπεδα της χώρας μας για τα επόμενα μερικά χρόνια.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Εθνικής Ανδρών Κύπρου πριν το βραδινό παιχνίδι απέναντι στην Εθνική Λουξεμβούργου, ο Κάστανος για τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια θα έρχεται στη χώρα μας πέρα από υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και για διακοπές.

Αναφερόμενος γενικότερα για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, εξέφρασε τη σιγουριά ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρχουν και άλλοι συμπατριώτες μας παίκτες που θα πάνε να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού.

«Στην Κύπρο για τα επόμενα 3-4 χρόνια θα έρχομαι μόνο για διακοπές.  Πιστεύω η ΚΟΠ κάνει σωστά που βάζει προστίματα για τους Κύπριους. Πρέπει να παίζουν οι Κύπριοι. Πως θα πάνε στο εξωτερικό αν δεν παίζουν; Εγω έφυγα λόγω της Εθνικής και είναι σημαντικό. Ευχαριστώ τον Θεό που έφυγα. Θα πάνε και άλλοι Κύπριοι τα επόμενα χρόνια. Θα το δείτε. Υπάρχει ταλέντο» οι σχετικές δηλώσεις του Κάστανου.

The post Για πότε το ΒΛΕΠΕΙ να αγωνιστεί σε Κυπριακή ομάδα ο Κάστανος – Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ του για Κύπριους παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναμένει την έκθεση της Ολγκίν η Λευκωσία - Ερωτηματικά για τα επόμενα βήματα στο Kυπριακό

Αναμένει την έκθεση της Ολγκίν η Λευκωσία - Ερωτηματικά για τα επόμενα βήματα στο Kυπριακό

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για την έκθεση που θα παραδώσει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν στον Αντόνιο Γκουτέρες για τις συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top