Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα!

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα!

Ο 34χρονος Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νάπολη με συμπτώματα κορωνοϊού!

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος στο κεφάλι, Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ έχει τα δικά του ιατρικά ζητήματα.

Ο 34χρονος γιος του Αργεντινού άσου, ο οποίος από τις 5 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι είναι θετικός και συμπτωματικός στον Covid-19, εισήχθη στο νοσοκομείο Cortugna της Νάπολη, με υψηλό πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.

Προς το παρόν δεν είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και εκτός κινδύνου. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ με ποστάρισμα του στο Instagram είχε ενημερώσει πως είναι συμπτωματικός στον Covid-19, τονίζοντας πως πρόκειται για μία αίσθηση που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ευχάριστη.


Πηγή: www.sdna.gr

 

The post Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE