Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα τελευταία τεστ Covid-19, μετά τον αγώνα με την Άλμπα, έδειξαν κρούσμα, που τέθηκε άμεσα σε απομόνωση.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, τα τελευταία τεστ για Covid-19 έδειξαν πως ένα μέλος της ομάδας είναι θετικό στον ιό.

Το άτομο είναι ασυμπτωματικό και απομονώθηκε ενώ οι χώροι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απολυμάνθηκαν.

Επιπρόσθετα, τα μέλη του συλλόγου θα περάσουν από νέα τεστ την Κυριακή (15/11), ώστε να φανεί αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα.

Πηγή: sdna.gr

The post Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE