ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερό μάθημα για Τορναρίτη η υπόθεση Γιάννη Πετράκη

Γερό μάθημα για Τορναρίτη η υπόθεση Γιάννη Πετράκη

Μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας, ο ισχυρός άντρας των “μαυροπράσινων”, Χριστόφορος Τορναρίτης, αποθέωσε στις δηλώσεις που έκανε, τον Γιάννη Πετράκη και εξέφραζε την πεποίθηση που… άγγιζε τα όρια της σιγουριάς, ότι θα έμενε για πολύ καιρό στην ομάδα του.

Μάλιστα, άφηνε να εννοηθεί, ότι μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους, ο 61χρονος Ελλαδίτης τεχνικός θα ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται σε μία ομάδα που θα έχει την… ησυχία του, χωρίς δηλαδή τη μεγάλη πίεση που έχουν οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Ο ίδιος όμως ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Τορναρίτη, έκανε μία… “ντρίπλα” αλά Μέσι, κρατώντας αποστάσεις, αφού ως παλιά καραβάνα που είναι, ξέρει ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα πάντα μπορεί να αλλάξουν/ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, τον… διέψευσε μερικές μέρες μετά, με την απόφαση του να πάει στον Απόλλωνα.

Ο κ. Τορναρίτης πάντως, θα πρέπει να πήρε ένα γερό μάθημα από την υπόθεση αυτή, αφού πλέον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εν έτει 2020, δεν χωράνε συναισθηματισμοί και… ρομαντικές προσεγγίσεις άλλων εποχών και πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Επίσης, θα πρέπει να κατάλαβε και το λάθος που έγινε με το συμβόλαιο του Ελλαδίτη τεχνικού, αφού από την στιγμή που υπήρχε ρήτρα εξόδου και μάλιστα με… “αστείο” για ποδοσφαιρικές ομάδες Α΄ κατηγορίας ποσό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αν ο κ. Πετράκης έκανε… κλικ σε μία μεγάλη Κυπριακή ομάδα ή σε σύλλογο του εξωτερικού, οι πιθανότητες αποχώρησης του από τον “Τακτακαλά”, θα ήταν πολύ μεγάλες για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπερ και εγένετο…

The post Γερό μάθημα για Τορναρίτη η υπόθεση Γιάννη Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top