ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Την Τετάρτη, οι Νορβηγοί αντιμετωπίζουν τους Αυστριακούς εκτός έδρας, και για να μην πάθουν ξανά το ίδιο, δηλαδή να δουν ένα νέο τρίποντο να χάνεται στα χαρτιά, θα καλέσουν νέους παίκτες.
Ανάμεσα σε αυτούς, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σκανδιναβικής χώρας, και ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γκίας Ζαχίντ.
Μάλιστα, επικοινώνησαν με τον πολιτογραφημένο Νορβηγό ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις για το αν ενδιαφέρεται να βρίσκεται στην αποστολή της χώρας του.
«Δήλωσα ξανά πως ενδιαφέρομαι, αλλά ακόμα περιμένω απάντηση από την ομάδα. Για να έρθω, πρέπει να γίνει τεστ κορωνοϊού».
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα
The post Ο κορωνοϊός στέλνει… Ζαχίντ στην Εθνική – Τι δήλωσε appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις