ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σωφρόνης θέλει σαν… «τρελός», ας του δώσουν την ευκαιρία

Ο Σωφρόνης θέλει σαν… «τρελός», ας του δώσουν την ευκαιρία

Δεύτερη φορά που απολύεται από τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή και μένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ή αν θα… επαναληφθεί το “έργο” μετά την περσινή πρόσληψη και αργότερα απόλυση του Βουκομάνοβιτς.

Για την ώρα πάντως, το… τάιμινγκ δεν είναι ευνοϊκό για τον Κύπριο τεχνικό, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου έχουν προπονητή και κανένας από αυτούς δεν είναι… υπ΄ ατμόν.

Υπάρχει όμως η περίπτωση της Εθνικής Κύπρου και αν θυμάστε πριν λίγο καιρό, ο Αυγουστή είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του για να αναλάβει κάποια στιγμή τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος…

Το βράδυ του Σαββάτου (14/11) πάντως, ο για πολλούς “τελειωμένος” Βάλεμ έκανε… σεφτέ στις νίκες στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Λουξεμβούργο και κέρδισε κάποιους “πόντους”.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει και το Μαυροβούνιο, για να αποφύγουμε την τελευταίο θέση και τον υποβιβασμό μας στη Δ΄ κατηγορία του Nations League…

Ο Βέλγος τεχνικός θυμίζουμε ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν επιθυμούν να το… εξαντλήσει, θέλοντας να δουν στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας τον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού πιστεύουν ότι με τις ικανότητες και το πάθος του, μπορεί να… αλλάξει τη μοίρα της. Αλλά… η ΚΟΠ είναι αυτή που αποφασίζει.

Γ.Ι.

The post Ο Σωφρόνης θέλει σαν… «τρελός», ας του δώσουν την ευκαιρία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές

Deadpool και Wolverine: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους - Βίντεο



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top