ΠΩΜΟΣ - ΠΑΧΥΑΜΜΟΣ: Νέο κύμα παράτυπων μεταναστών - Εντοπίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα

ΠΩΜΟΣ - ΠΑΧΥΑΜΜΟΣ: Νέο κύμα παράτυπων μεταναστών - Εντοπίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα

Άφιξη 21 παράτυπων μεταναστών μεταξύ Πωμού και Παχύαμμου

Νέο κύμα παράτυπων μεταναστών, εντοπίσθηκε από περίπολο της αστυνομίας μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα μεταξύ Πωμού και Παχύαμμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 01:00 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία από την Λιμενικό Αστυνομία στο Λατσί ότι μεταξύ του Πωμού – Παχύαμμου αφίχθηκαν άτυποι μετανάστες.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και εντόπισαν στην παραλία που βρίσκεται πριν από την παραλία του Πωμού, 19 άνδρες και 2 γυναίκες, όλοι με καταγωγή την Συρία.

Οι 21 παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Όπως ανέφεραν ιδιοκτήτης ταχύπλοου σκάφους τους μετέφερε έναντι αμοιβής από τα τούρκικα παράλια στις ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όλοι τους, αναμένεται να μεταφερθούν στο κέντρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE