Yπεραγορές MAS: Παρέδωσαν δωρεάν προγεύματα σε δυο ειδικά σχολεία

Yπεραγορές MAS: Παρέδωσαν δωρεάν προγεύματα σε δυο ειδικά σχολεία

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας οι υπεραγορές MAS παρέδωσαν προγεύματα σε δύο ιδρύματα, στα οποία φοιτούν παιδιά όλων των ηλικιών.

Δείχνοντας για ακόμη μία φορά τον ενεργό ρόλο στην κοινωνία οι υπεραγορές MAS προσέφεραν 120 κιλά τυρί και 500 αυγά στο Ειδικό Σχολείο «Απόστολος Βαρνάβας» και στο Κέντρο «Απόστολος Παύλος» στο Λιοπέτρι.

Δείχνοντας αγάπη προς τον συνάνθρωπό σου, κάνεις την κοινωνία ακόμη καλύτερη. Κι εμείς στις υπεραγορές MAS ανταποδίδουμε την αγάπη σας, προσφέροντας σε αυτούς που μας χρειάζονται.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι ο άνθρωπος και μέσω και αυτής μας της δράσης δίνουμε συνέχεια στο ξεχωριστό κοινωνικό μας έργο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE