Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές της διαδήλωσης – Έκλεψαν ρεύμα από υποστατικό του Δημαρχείου

Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές της διαδήλωσης – Έκλεψαν ρεύμα από υποστατικό του Δημαρχείου

Ακόμη δύο πρόσωπα συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου στη Λεμεσό, από διαδηλωτές.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 27χρονου και 40χρονου μετά την αξιολόγηση κλειστού κυκλώματος που είχαν στη διάθεση τους. Οι δύο συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με αδικήματα που αφορούν υποκίνηση προσώπων για διάπραξη αδικήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για δύο άτομα που ανήκαν στην ομάδα των διοργανωτών. Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές αρχικά ενημέρωσαν τις Αρχές ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η διαδήλωση με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν σε αφαίρεση μικροφωνικής και άλλου εξοπλισμού που στήθηκε στο χώρο.

Ωστόσο, οι διαδηλωτές κλέβοντας ρεύμα από υποστατικό του Δημαρχείου πραγματοποίησαν την διαδήλωση, με αποτέλεσμα να σημειωθούν τα επεισόδια.

Έξι άτομα έχουν αναγνωριστεί και εκδόθηκε εναντίον τους εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE