Στα… μαχαίρια με τη Γουλβς ο Τραορέ!

Στα… μαχαίρια με τη Γουλβς ο Τραορέ!

Χειρότερη από ποτέ παρουσιάζεται η σχέση του Αντάμα Τραορέ με την Γουλβς και αιτία είναι οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAtletic, ο Ισπανός εξτρέμ παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του και μάλιστα, κατηγορεί τη διοίκηση πως αυτό που υπόκειται είναι μια είδους τιμωρία για το θέμα του συμβολαίου του.

Η Γουλβς έχει κάνει την προσφορά της στον ποδοσφαιριστή για να υπογράψει νέο συμφωνητικό, ωστόσο, ο διεθνής ακραίος χαφ θεώρησε υποτιμητική την πρόταση που του έγινε στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό, πιστεύει ο Τραορέ, πως είναι η αιτία για την οποία ο Νούνο Σάντο δεν τον υπολογίζεται στα βασικά του πλάνα.

Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη, πάντως, έχει ακόμα διάρκεια μέχρι το 2023 και από τους «λύκους» κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Στα… μαχαίρια με τη Γουλβς ο Τραορέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE