ΒΙΝΤΕΟ: Η Ευρυδίκη απαντά ανοικτά για τα διαζύγιά της: «Για κάποιο λόγο δεν άντεχα»

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ευρυδίκη απαντά ανοικτά για τα διαζύγιά της: «Για κάποιο λόγο δεν άντεχα»

«Χωρίζεις μία φορά, χωρίζεις δεύτερη φορά, λες… κάτι δεν πάει καλά, μήπως φταίω εγώ; Κάτι συμβαίνει κάθε φορά και είτε έχω εγώ παραπάνω απαιτήσεις, είτε… δεν ξέρω. Για κάποιο λόγο δεν άντεχα, δεν άντεχε ο γάμος.

Όταν γνώρισα τον Μπομπ δεν σκέφτηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα μπορούσα να ξαναπαντρευτώ. Αλλά όταν έγινε η σχέση, προχωρήσαμε και μείναμε μαζί, έβλεπα ότι αυτό το πράγμα, όπως εξελίσσεται, και αυτό που με κάνει να αισθάνομαι είναι όντως αυτό που ονειρεύμουν. Και είπα… αυτόν τον άνθρωπο δεν θα παντρευτώ; Που με κάνει ευτυχισμένη;», είπε η Ευρυδίκη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE