Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

DATA[

Μια αποκαλυπτική συνέντευξή έδωσε πρόσφατα ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Σχοινιού. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι λόγω της πανδημίας οι εργασίες της παιδικής σκηνής του Δώρου Κυριακίδη έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα να είναι αυτό το διάστημα κλεισμένος στο σπίτι.

Μιλώντας για τη προσωπική του ζωή, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι ήταν επιλογή του να μην κάνει παντρευτεί και να κάνει παιδιά.  «Ίσως εάν δεν είχα ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, να είχα κάνει παιδιά. Και εάν είχα κάνει παιδιά, σίγουρα θα ήμουν χαζομπαμπάς”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE