Όλοι σε καραντίνα στον Ολυμπιακό, ακυρώθηκαν και οι ατομικές προπονήσεις!

Όλοι σε καραντίνα στον Ολυμπιακό, ακυρώθηκαν και οι ατομικές προπονήσεις!

Τα μέλη και οι αθλητές του Ολυμπιακού τέθηκαν σε απομόνωση, μετά τα… μαζεμένα κρούσματα Covid-19 στον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει… ρεπό στην «διαβολοβδομάδα», αφού τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και την Βιλερμπάν αναβλήθηκαν, λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων Covid-19 στους Πειραιώτες.

Με βάση μάλιστα τις οδηγίες και το πρωτόκολλο, τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρέμεινε άδειο, αφού ακυρώθηκαν όλες οι ατομικές προπονήσεις.

Αύριο (18/11) θα διεξαχθούν νέα τεστ και το απόγευμα θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα, τα οποία και θα καθορίσουν την εικόνα και τον αριθμό των προπονήσεων στη συνέχεια.

Πηγή: sdna.gr

The post Όλοι σε καραντίνα στον Ολυμπιακό, ακυρώθηκαν και οι ατομικές προπονήσεις! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE