ΔΙΕΘΝΗ

Κέρδισε και αναμένει τι θα πράξει η συμπολίτιδα

Κέρδισε και αναμένει τι θα πράξει η συμπολίτιδα

Το εμπόδιο της φιλόδοξης Τζένοα ξεπέρασε η Ρόμα, επικρατώντας 2-0 στο «Ολίμπικο» κι ανέβηκε έτσι -μόνη- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί απευθείας στο Champions League, δύο βαθμούς πάνω από τη Λάτσιο, η οποία αργότερα φιλοξενείται στην έδρα της Αταλάντα.

Οι «τζιαλορόσι» ήθελαν τη νίκη για να... πρεσάρουν τους «λατσάλι», στο κυνήγι της δεύτερης θέσης της Serie A, απέναντι στους Γενοβέζους που δίνουν τη δική τους «μάχη» για την έξοδο στο Europa League.

Από την αρχή το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία επέβαλλε το ρυθμό του και δημιούργησε απειλές, με τους Ντε Ρόσι και Ναϊνγκολάν ενώ μάλιστα κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Ιμπάρμπο, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ξεσηκώνοντας κόσμο κι επιτελείο της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο 31ο λεπτό, με τον Ντε Σάνκτις όμως να νικάει τον Νιάνγκ και να αποσοβεί το 1-0. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα η Ρόμα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Ντουμπιά να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Μάλιστα, οι Ρωμαίοι είχαν ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι 2-0, όμως ο Περίν είπε και πάλι «όχι» σε μακρινό σουτ του Ναϊνγκολάν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα με τους Ντε Ρόσι, Πιάνιτς και Ζερβίνιο. Τελικώς, το γκολ ήρθε στο τέλος του αγώνα από τον Φλορέντσι, έπειτα από μία τρομερή κούρσα κι ένα εκπληκτικό τελείωμα (90+3').

Έτσι, η Ρόμα πήρε μία σημαντική νίκη, βρέθηκε στο +2 από τη Λάτσιο και περιμένει στραβοπάτημά της αργότερα, όταν και θα αγωνιστεί στην έδρα της Αταλάντα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top