ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Μεταξύ 10.00 και 20.00 θα λειτουργούν εμπορικά κέντρα, αγορές, κομμωτήρια και εστιατόρια, ωστόσο τα εστιατόρια θα μπορούν να παρέχουν μόνο υπηρεσίες take away. Τα σινεμά θα είναι κλειστά μέχρι τέλος του έτους. Τα ωράρια εργασίας θα διευθετηθούν με τρόπο ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι καφετέριες για κάποιο διάστημα θα μείνουν κλειστές. Όλοι οι αθλητικοί αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές. Θα συνεχιστεί η απαγόρευση καπνίσματος στους δρόμους και στους δημόσιους χώρους.
Ανακοίνωσε επίσης ότι η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους. Περιορισμοί στην κυκλοφορία εφαρμόζονται και σε άτομα άνω των 65 και νέους κάτω των 20.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις