ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγωνία για την οικογένεια του 42χρονου - Τι θα δείξει η νεκροτομή - Είναι ή όχι ιατρική αμέλεια ο θάνατος του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγωνία για την οικογένεια του 42χρονου - Τι θα δείξει η νεκροτομή - Είναι ή όχι ιατρική αμέλεια ο θάνατος του

Υπόθεση για ιατρική αμέλεια διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ύστερα από καταγγελία για το θάνατο άνδρα ηλικίας 42 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος μεταφέρθηκε Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα όπου ύστερα από εξέταση κρίνεται αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο 42χρονος υπέστη ανακοπή καρδίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά απεβίωσε.

Η οικογένεια του 42χρονου μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατήγγειλε ιατρική αμέλεια και τα μέλη της Δύναμης άρχισαν την διερεύνηση της υπόθεσης.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 42χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί την Τετάρτη (18/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE