Λύγισε η Κατερίνα Αγαπητού on air – «Δεν μπορώ να μιλήσω» - BINTEO

Λύγισε η Κατερίνα Αγαπητού on air – «Δεν μπορώ να μιλήσω» - BINTEO

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ιωάννου για τις οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας, άγγιξε πολύ την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του Alpha, "Καλή Μέρα".

Η Κατερίνα Αγαπητού δεν άντεξε την αδικία και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτοί οι ανθρώποι, με αποτέλεσμα να λυγίσει στον αέρα της εκπομπής και να βάλει τα κλάματα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μιλήσει από την συγκίνηση της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει: «Κάποιοι είναι υπεράνω του νόμου, κάνουν παρατυπίες, παρανομίες και υπάρχουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που είναι σε αυτή την κατάσταση και παλεύουν μόνοι τους»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE