Λύγισε η Κατερίνα Αγαπητού on air – «Δεν μπορώ να μιλήσω» - BINTEO

Λύγισε η Κατερίνα Αγαπητού on air – «Δεν μπορώ να μιλήσω» - BINTEO

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ιωάννου για τις οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας, άγγιξε πολύ την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του Alpha, "Καλή Μέρα".

Η Κατερίνα Αγαπητού δεν άντεξε την αδικία και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτοί οι ανθρώποι, με αποτέλεσμα να λυγίσει στον αέρα της εκπομπής και να βάλει τα κλάματα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μιλήσει από την συγκίνηση της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει: «Κάποιοι είναι υπεράνω του νόμου, κάνουν παρατυπίες, παρανομίες και υπάρχουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που είναι σε αυτή την κατάσταση και παλεύουν μόνοι τους»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

BEST OF TOTHEMAONLINE