ΣΕΝΑΡΙΑ από Ελλάδα για Μαυρία!

ΣΕΝΑΡΙΑ από Ελλάδα για Μαυρία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας novasports.gr, η δυστοκία στο σκοράρισμα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Ομόνοια και προτεραιότητα της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είναι η απόκτηση επιθετικού.

Παράλληλά, γίνεται αναφορά στον Χάρη Μαυρία που λήγει το συμβόλαιο του στο τέλος της σεζόν, τονίζοντας πως έχει τεθεί στο περιθώριο το τελευταίο διάστημα και το μέλλον του θεωρείται αβέβαιο…

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς επίτευξη γκολ, είναι πολλά για την Ομόνοια και αναμφίβολα η δυστοκία που παρατηρείται έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για την κυπριακή ομάδα, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς επίτευξη γκολ, είναι πολλά για την Ομόνοια και αναμφίβολα η δυστοκία που παρατηρείται έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για την κυπριακή ομάδα, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Προτεραιότητα της Ομόνοια στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου θα είναι η απόκτηση ενός ικανού φορ.

Πάντως στην ομάδα ο τεχνικός, Χένινγκ Μπεργκ κάνει τα σχέδια του και για την επόμενη σεζόν, καθώς λήγουν τα συμβόλαια πέντε παικτών με το «τριφύλλι».

Μεταξύ αυτών και ο Χάρης Μαυρίας. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός βρίσκεται στο περιθώριο το τελευταίο χρονικό διάστημα και παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις της ομάδας για το μέλλον του, μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Μαυρίας έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί το μέλλον τους με όποια ομάδα θελήσει από τον προσεχή Ιανουάριο, αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια».

The post ΣΕΝΑΡΙΑ από Ελλάδα για Μαυρία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE