Αβέρωφ Αλεπού… Ορίστε πως δικαιολόγησε την φωτογραφία με τα πουλιά που ανάρτησε ο Πρ. του ΔΗΣΥ στο Twitter

Αβέρωφ Αλεπού… Ορίστε πως δικαιολόγησε την φωτογραφία με τα πουλιά που ανάρτησε ο Πρ. του ΔΗΣΥ στο Twitter

Μπορεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, να βρισκόταν σε παιχνιδιάρικη διάθεση, τώρα που ανοίγει και ο καιρός, ή να ήθελε να διαβάσουμε πίσω από το νόημα των λέξεων της ρήσης, η οποία αναφέρει «Η Αλεπού έξυπνα και πονηρά... Τα πουλάκια πιάνει και γελά».

Το Tweet με την σχετική φωτογραφία, έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ τα σχόλια πέφτουν βροχή από χθες, μετά την δημοσίευση από τον ίδιο τον κύριο Νεοφύτου, μιας φωτογραφίας του με σορτσάκια σε πλακόστρωτο, με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, να απλώνει το χέρι του, κάνοντας ότι θα αρπάξει τα κοτοπουλάκια.

Το μέλος του Π.Γ του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, προεκτείνει και σχολιάζει επιχειρώντας να ερμηνεύσει και να ενημερώσει τον κόσμο για το νόημα του Tweet του κυρίου Νεοφύτου.

Παρακολουθώντας προφανώς τα σενάρια που έπαιξαν μετά την ανάρτηση του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου θέλησε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει με νέο του Tweet.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE