Πόσοι έριξαν την κροτίδα στο αυτοκίνητο; 'Αλλα τρια άτομα συνέλαβε η Αστυνομία

Πόσοι έριξαν την κροτίδα στο αυτοκίνητο; 'Αλλα τρια άτομα συνέλαβε η Αστυνομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε σήμερα την τριήμερη κράτηση της 24χρονης που είχε συλληφθεί για υπόθεση ρίψης κροτίδας σε αυτοκίνητο μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και άλλα τρια άτομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τν συνέχιση των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άλλων τριών προσώπων, ηλικίας 21, 16 και 24 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και χρήσης και ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του νόμου για πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.