Δεν χάρηκαν όλοι στη Μπαρτσελόνα για… Μέσι: «Σοκαριστήκαμε από την παραμονή του»!

Δεν χάρηκαν όλοι στη Μπαρτσελόνα για… Μέσι: «Σοκαριστήκαμε από την παραμονή του»!

Άνθρωποι από το εσωτερικό της Μπαρτσελόνα φέρονται να έχουν κάνει λόγο για σοκ τη στιγμή που άκουσαν ότι τελικά θα παρέμενε ο Λιονέλ Μέσι και θα έπρεπε ο σύλλογος να συνεχίσει να καταβάλλει τον παχυλό μισθό του!

Το δημοφιλές ποδοσφαιρικό περιοδικό FourFourTwo με τον δημοσιογράφο Άντι Μίτεν που μένει στην Βαρκελώνη, κυκλοφόρησε για τον Δεκέμβριο με εκπληκτική ιστορία για τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και το θέμα που απασχόλησε άπαντες στη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Μέσι, από την επίσημη δήλωση προς το κλαμπ της Καταλονίας για την επιθυμία αποχώρησης και τα περί συμφωνίας με τον Μπαρτομέου για να φύγει ελεύθερος στη θερινή μεταγραφική περίοδο, τελικά παρέμεινε στην ομάδα για να τιμήσει τον κόσμο και το συμβόλαιό του.

Κι όμως, δεν χαροποίησε όλους αυτή η εξέλιξη!

«Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε ότι θα έμενε στην ομάδα. Έπρεπε να συνεχίσουμε να γίνουν μεγάλες περικοπές πολύ απλά για να του πληρώνουμε τους μισθούς! Τον αγαπάμε και τιμούμε όσα έχει κάνει για την ομάδα, όμως αγαπάμε και τις οικογένειές μας τις οποίες πρέπει να ζήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά στο FourFourTwo άνθρωπος που εργάζεται στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρεται στο περιοδικό!

gazzetta.gr

The post Δεν χάρηκαν όλοι στη Μπαρτσελόνα για… Μέσι: «Σοκαριστήκαμε από την παραμονή του»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE